Ballonnenboog bestellen in Wageningen

Op zoek naar een ballonnenboog van uitstekende kwaliteit en niet al te duur? Feestwinkel Wageningen is het adres voor alles wat te maken heeft met ballonnen. Van heliumballonnen tot ballonpilaren en van cadeauballonnen tot een prachtige ballonnenboog! Ballonnenboog bestellen in Wageningen

Zakelijk of particulier

Wij leveren al jaren de meest prachtige ballonnenbogen voor zowel zakelijke klanten als particuliere klanten die iets te vieren hebben. Of je nu binnenkort in het huwelijksbootje stapt of een spetterende actiedag bedacht hebt voor de winkel, een ballonnenboog is een heuse eye catcher en laat duidelijk zien dat je iets te vieren hebt! Ballonnenboog bestellen in Wageningen

Ballonnenboog bestellen in Wageningen

Reserveer vandaag nog jouw ballonnenboog om er zeker van te zijn dat jouw dag volledig in het teken staat van feest. En bij feest denk je natuurlijk aan ballonnen! Ballonnenboog bestellen in Wageningen.

Een ballonnenboog bestel je al voor € 89,00 incl. BTW en kunnen wij op de afgesproken tijd en datum voor je op locatie bezorgen.

Neem hier contact met ons op!

Geplaatst in Ballonnen, Verhuur en getagd met , , , , , , .

6 reacties

  1. Die middelste ballonnenboog in de kleuren licht roze en mint groen is echt prachtig!

  2. Beste, wij hebben een winkel in Wageningen en voor een tweede opening in Tiel zijn wij op zoek naar een ballonnenboog in de kleuren goud en zwart. Kunt u ons een offerte sturen? B.v.d.

  3. Beste Joost,

    Bedankt voor uw berichtje. Wij hebben u zojuist een email gestuurd.

  4. Voor ons bedrijfsfeest in Renkum willen wij graag ballonnen pilaren. Is dat ook mogelijk?

  5. Beste Sanne,

    Bedankt voor je berichtje. Dat is zeker mogelijk. Ik zal u een mailtje sturen met de verschillende opties.

Reacties zijn gesloten.