Abraham-pop of Sarah-pop huren Wageningen

Is er binnenkort iemand jarig in je omgeving, en bereikt hij/zij de bijzondere leeftijd van 50 jaar? Dan ben je vast al flink aan het brainstormen over het feest en de decoraties hiervan. Bij een vijftigste verjaardag hoort een Abraham- of Sarah-pop voor de deur. Abraham-pop of Sarah-pop huren in Wageningen?

Abraham of Sarah van 3,5 meter hoog

Je kunt natuurlijk zelf een pop in elkaar knutselen, maar daar gaat veel werk inzitten. Bovendien is het moeilijk om een hele grote zelf te maken. Wij verhuren in Wageningen Abraham- en Sarah-poppen van maar liefst 3,5 meter hoog! Een echte aandachtstrekker die aan iedereen in de buurt laat zien dat er iemand jarig is. Een Abraham- of Sarah-pop huren in Wageningen is ook nog eens heel voordelig: voor maar 35 euro huur je hem al drie dagen. Wel vragen we je vooraf een borg te betalen, maar die krijg je natuurlijk gewoon weer terug zodra je het opaatje of omaatje terug komt brengen.

De opblaasbare pop wordt geleverd met touwen, haringen en een elektrische blower om hem op te blazen. Ook zit er een banner bij, waar bijvoorbeeld ’50 jaar’ op staat. Deze is ook eventueel te veranderen naar 40, 60, 65 of 70 jaar. 70 is niet voor niets het nieuwe 50!

Versiering 50 jaar

Met alleen maar een Abraham-pop of Sarah-pop huren in Wageningen ben je er natuurlijk nog niet. Het hele huis (of de feestlocatie) moet er natuurlijk spetterend uitzien! Daarom hebben we ook een ruim assortiment aan feestversieringen voor een 50e verjaardag. ballonnen, 50-slingers, Sarah-maskers, cadeaumokken, pruiken, 50-linten en 50-rozetten, tafelkleden en servetten… er ontbreekt niets om een 50e verjaardag groots en onvergetelijk te vieren. Een halve eeuw oud is tenslotte bijzonder!

Neem contact met ons op of kijk hier voor meer informatie voor het huren van een Abraham-pop of Sarah-pop in Wageningen!

Geplaatst in Verhuur en getagd met , , , , , , , , .

4 reacties

 1. Hoi Ton,

  De Abraham en Sarah poppen zijn weerbestendig en kunnen inderdaad tegen regen!

 2. Top! Je weet maar nooit met het Nederlandse weer. Kom binnenkort langs om te reserveren!

 3. Goedemiddag,
  Graag zou ik voor as. zaterdag de Sarah opblaaspop willen huren.
  Is deze nog beschikbaar?
  Ik hoor graag van u.
  Mvrgr,
  Ferdi

Reacties zijn gesloten.