Bruiloftversiering: de mooiste decoratie voor je bruiloft

Daar komt de bruid! Ga jij, een vriend, vriendin, broer of andere bekende binnenkort trouwen? Dan ben je nu waarschijnlijk razend druk met het organiseren van een feest. Een trouwdag wordt (door de meeste mensen in ieder geval) gezien als de mooiste dag van hun leven. De huwelijksceremonie is daar een belangrijk onderdeel van, maar de bruiloftversiering natuurlijk ook.

Decoratie voor je bruiloft

Trouwen in een kale, lege ruimte is natuurlijk niet sfeervol. Gelukkig is dit niet nodig met ons ruime assortiment bruiloftversiering. Afzetlinten, ballonnen, bruidspaartjes voor op de taart, confetti, crêpeslingers, folieballonnen in romantische figuren, gevelvlaggen, hartjesslingers, lampionnen, ‘just married’-bordjes, photo props, rozenblaadjes, vlaggenlijnen en wensballonnen… alle denkbare versieringen voor bruiloften en trouwfeesten vind je hier.

Jubileum versiering

Is de grote dag alweer 10, 15, 25, of misschien zelfs 50 jaar geleden? Een jubileumfeest is bij uitstek het moment om terug te denken aan die mooie dag en opnieuw de liefde te vieren. Ook voor jubileums hebben we een ruim aanbod aan decoratie voor in huis of op de feestlocatie.

Trouwen ballonnenboog en ballonpilaar

Zijn gewone decoraties nog niet feestelijk genoeg voor je? Een spetterende versiering op iedere bruiloft is onze ballonnenboog of ballonpilaar. Deze ballondecoraties kunnen wij op maat voor je maken, zodat hij precies past bij de kleuren of het thema van de bruiloft. We maken onder andere ballonnenbloemen, ballonnenbogen, ballonnenbogen in hartvorm, ballonpilaren met groot hart erop, ballonnenzwanen en designs naar eigen wens. Kijk hier voor voorbeelden van de mogelijke ballondecoraties en meer informatie!

Trouwen in Wageningen? Vergeet je bruiloftversiering niet!

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .

4 reacties

  1. Hoi Babet, een ballonnenboog is verkrijgbaar vanaf €89 incl BTW. Het ligt er aan of deze voor een enkele, dubbele of een 3 dubbele deur gemaakt mag worden.

  2. Volgend jaar ga ik trouwen en ik wil er misschien eentje bij de ingang zetten. Maar we trouwen in februari. Wat als het regent?

  3. Hoi Amanda,

    Dat is geen probleem, onze ballonnen kunnen prima tegen regen!

Reacties zijn gesloten.