Carnavalswinkel Wageningen: de grootste feestwinkel in de regio

Binnenkort een feestje of iets te vieren? Carnavalswinkel Wageningen heeft het grootste en leukste assortiment feestartikelen in de regio. Behalve ons gewone assortiment aan carnavalskleding, verkleedkleding, ballonnen, slingers en feestversiering, zijn we ook nog eens specialist in ballondecoraties.

Themafeesten bij carnavalswinkel Wageningen

De tweede helft van het jaar vinden wij altijd het allerleukst: dan vinden de meeste grote feestdagen plaats en kunnen we veel mensen blijmaken met mooie kostuums en feestartikelen. In oktober vieren we bijvoorbeeld Oktoberfest, wat overgewaaid is vanuit Duitsland. Gelijk daarna gaan we door met Halloween, wat we weer overgenomen hebben van de Verenigde Staten. Kort samengevat: oktober is een maand van bier en horror! In november begint de Sinterklaas- en kerststemming er al helemaal in te komen. Bij carnavalswinkel Wageningen verkopen we kostuums, feestartikelen en versieringen die helemaal bij deze themafeesten passen. Zo ook voor Oud en Nieuw, pasen, Koningsdag, Vader- en Moederdag en St. Patrick’s Day.

Behalve voor de vaste feestdagen, vind je in onze webshop en winkel ook feestartikelen, verkleedkleding en feestversiering voor themafeesten.

Specialist in ballondecoraties

Iets groots te vieren, privé of als bedrijf? Een ballonnenboog, ballonpilaar, heliumballonnen of een andere vorm van ballondecoratie is een unieke en opvallende manier om te laten zien dat je wat te vieren hebt.

Deze feestversiering is onwijs leuk als bruiloftversiering, bij een feestelijke opening, een jubileum of zakelijk evenement. Je kunt de ballondecoratie bij carnavalswinkel Wageningen helemaal zelf personaliseren zodat hij altijd past bij de kleuren of het thema van de gelegenheid. Daarna bezorgen we ‘m gewoon op de locatie. Meer weten?

Op zoek naar feestkleding of feestartikelen? We helpen je graag verder bij carnavalswinkel Wageningen.

Geplaatst in Feestartikelen en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , .

2 reacties

  1. Hoi Greet, de ballonpilaartjes zijn € 34,95 per stuk en bezorgen wij op iedere gewenste locatie!

Reacties zijn gesloten.