Feestje in Wageningen? Begin met een ballonnenboog bestellen

Binnenkort een feestje in Wageningen, bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bijzondere verjaardag? Dan moet je een ballonnenboog als feestdecoratie absoluut eens overwegen. Deze veelzijdige feestversiering is voor alle denkbare gelegenheden in te zetten, doordat je hem in onze online tool helemaal zelf kan ontwerpen.

50e verjaardag? Ballonnenboog!

Wonen jouw ouders, buren of vrienden in Wageningen en wordt er binnenkort iemand 50? Verras hem of haar met een ballonnenboog voor de deur! Natuurlijk mag bij een 50e verjaardag een grote pop van Abraham of Sara niet ontbreken, maar met een ballonnenboog erbij voelt de jarige zich écht speciaal! Je ontwerpt hem zelf in de lievelingskleuren van de geluksvogel en wij zetten hem op het door jou gekozen moment voor de deur. Verrassing!

Ballonnenboog bestellen Wageningen

Kom langs in onze winkel om te bespreken wat jouw wensen zijn voor de ballonnenboog. Ga je liever zelf aan de slag? Experimenteer er dan lekker op los en kies zelf het design en de kleuren van jouw ballonnenboog.

Ballonnenboog voor je bruiloft in Wageningen

De charmante ballonnenboog die je hier op de foto ziet, is gebruikt bij een bruiloft. Hij matcht mooi met het boeket en staat bij het huis waar de bruid opgehaald werd. Prachtig voor de foto’s en een feestelijk begin van de bijzondere dag!

Ga zelf aan de slag met je ballonnenboog!

Geplaatst in Ballonnen en getagd met , , , , , , , , , , , , , .

3 reacties

Reacties zijn gesloten.