Ballondecoraties Wageningen

Geen feestje is compleet zonder ballonnen. Maar vier je iets bijzonders, dan wil je natuurlijk geen saaie, normale ballonnen op een stokje. Ballondecoraties Wageningen kan je hier verder helpen. Wij maken prachtige ballondecoraties, van heliumballonnen tot ballonpilaren en cadeauballonnen, die jouw feest helemaal compleet maken.

Ballonnenbogen en ballonnenpilaren

Heb je iets bijzonders te vieren? Voor grotere feesten en partijen zoals openingen, jubilea en bruiloften zijn ballonnenbogen en ballonnenpilaren zeer geschikte sfeermakers. Ook voor kleinere feesten zoals bedrijfsborrels en recepties kunnen deze ballondecoraties een mooie aanwinst zijn. Je kunt zelf beslissen welke kleuren je graag ziet in de ballonnenboog of ballonnenpilaar, waardoor je deze gemakkelijk kunt afstemmen op de andere feestdecoraties of de feestlocatie. Ook hebben we speciale ballonpilaren met harten en cijfers en ballonnenbogen in de vorm van een hart.

Ballondecoraties Wageningen op maat

Het kan zijn dat je iets anders zoekt dan wat wij standaard in het assortiment hebben. Geen probleem! Als je zelf andere ideeën hebt voor ballondecoraties, helpen we je graag om deze te realiseren. Je kunt bij ons ballondecoraties op maat laten maken, bijvoorbeeld voor een babyshower of bruiloft. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden en geven je een passend advies. Interesse in een op maat gemaakte ballondecoratie? Neem via de webshop contact met ons op.

Folieballonnen en heliumballonnen Wageningen

Heliumballonnen zijn op feestjes bijna altijd leuker dan standaardballonnen. Ze houden zichzelf namelijk in de lucht, wat er ontzettend feestelijk uitziet. Naast gewone ballonnen hebben wij in onze feestwinkel meer dan 40 verschillende heliumballonnen in diverse kleuren en vormen. Bijvoorbeeld een stoere metallicballon en heliumballonnen met verjaardagsthema. Ook hebben we veel verschillende folieballonnen, die het altijd goed doen als cadeau. Wanneer iemand thuiskomt na een lange reis bijvoorbeeld, of voor verjaardagen en zieken. We hebben onder andere folieballonnen rondom deze gelegenheden en thema’s:

✔ Verjaardagsballonnen;
✔ Frozen-ballonnen;
✔ Smileys;
✔ Cijferballonnen;
✔ Disneyprinsessen;
✔ Geslaagdballonnen;
✔ Bruiloften;
✔ Hartenballonnen;
✔ Mickey Mouse-ballonnen;
✔ Welkom thuis-ballonnen;
✔ Babyshowers.

Cadeauballonnen Wageningen

Wil je eens iets échts bijzonders maken van een cadeau? Wij hebben de oplossing: een cadeauballon! In deze unieke cadeauverpakking kunnen alle cadeaus tot een breedte van 13 centimeter verpakt worden. Het cadeautje (ingepakt of niet) zit in een grote, feestelijke ballon die eerst doorgeprikt moet worden voordat het cadeautje gevonden wordt. Een soort Sinterklaassurprise, maar dan voor verjaardagen en andere feestelijkheden. Ook kun je nog confetti in de ballon laten stoppen, wat een extra feestelijk effect geeft. Ballondecoraties Wageningen helpt je graag om een uniek cadeau te geven. Neem contact op voor de mogelijkheden!