Feestverhuur Wageningen

Veel soorten feestartikelen heb je maar eenmalig of één keer per jaar nodig. Sinterklaaskostuums of verkleedkleding voor een themafeest bijvoorbeeld. Dan kun je ervoor kiezen om de artikelen te kopen, maar het zou zonde zijn als ze daarna achterin de kast verdwijnen. Huren is dan misschien een betere optie voor jou. Dit is niet alleen voordeliger, maar ook duurzamer. Met feestverhuur Wageningen kun je altijd je gewenste feestkleding dragen, zonder een grote investering te hoeven doen.

Feestkleding huren Wageningen

Feestkleding kun je nodig hebben voor verschillende gelegenheden. Van jaarlijks terugkerende feesten zoals Carnaval, Sinterklaas en De Toppers in Concert, tot kinderfeesten en themafeesten. Voor vrijwel alle denkbare thema’s hebben we een ruim assortiment aan verkleedkleding en bijbehorende accessoires. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

✔ Sinterklaaskostuums en Pietenkleding;
✔ Kerstmankostuums;
✔ Paashaaskostuums;
✔ Carnavalskleding;
✔ Halloweenkostuums;
✔ Discokostuums;
✔ Piratenkostuums;
✔ Oktoberfestkleding.

Online feestkleding huren Wageningen

Wil je online feestkleding huren in Wageningen? In onze winkel kun je feestkleding huren, apart laten hangen of direct meenemen. Je kunt in alle rust rondneuzen tussen onze verschillende verkleedkostuums. We kunnen je hier ook helpen met het compleet maken van je huurfeestkleding. In onze webshop kan je vast rondneuzen voor wat inspiratie; veel van onze koopkostuums zijn ook te huur. In verband met afspraken rondom terugbrengen én om op je gemak te kunnen passen, kan huren alleen in onze fysieke winkel.

Feestverhuur Wageningen: Abraham- of Sarah-pop huren

Wordt er iemand in jouw omgeving binnenkort 50? Ongetwijfeld ben je dan al aan het nadenken over de invulling van het feest en de versieringen. Traditioneel zetten we, als iemand 50 wordt, een Abraham- of Sarah-pop voor de deur. Soms voorzien we deze ook nog van een groot spandoek met grappige tekst. Je kunt zelf een pop in elkaar knutselen, maar is het niet veel makkelijker om een Abraham of Sarah-pop te huren? Bij ons kun je enorme poppen van 3,5 meter hoog huren, die je eenvoudig zelf kunt opzetten. Dat valt nog eens op! Met zo’n enorme aandachtstrekker wordt de 50e verjaardag er eentje om nooit te vergeten. Feestverhuur Wageningen is ideaal voor het huren van feestkleding en andere feestartikelen. Kom gauw eens kijken en huur vandaag nog fantastische feestproducten!