Feestverhuur Wageningen

Wij verhuren kostuums voor Sinterklaas (en Zwarte Piet), Kerst en Pasen. De rest van onze feestkleding is enkel te koop.

Online feestkleding huren Wageningen

Wil je online feestkleding huren in Wageningen? In onze winkel kun je feestkleding huren, apart laten hangen of direct meenemen. Je kunt in alle rust rondneuzen tussen onze verschillende kostuums. We kunnen je hier ook helpen met het compleet maken van je huurfeestkleding. In onze webshop kan je vast rondneuzen voor wat inspiratie.

Feestverhuur Wageningen: Abraham- of Sarah-pop huren

Wordt er iemand in jouw omgeving binnenkort 50? Ongetwijfeld ben je dan al aan het nadenken over de invulling van het feest en de versieringen. Traditioneel zetten we, als iemand 50 wordt, een Abraham- of Sarah-pop voor de deur. Soms voorzien we deze ook nog van een groot spandoek met grappige tekst. Je kunt zelf een pop in elkaar knutselen, maar is het niet veel makkelijker om een Abraham of Sarah-pop te huren? Bij ons kun je enorme poppen van 3,5 meter hoog huren, die je eenvoudig zelf kunt opzetten. Dat valt nog eens op! Met zo’n enorme aandachtstrekker wordt de 50e verjaardag er eentje om nooit te vergeten. Feestverhuur Wageningen is ideaal voor het huren van feestkleding en andere feestartikelen. Kom gauw eens kijken en huur vandaag nog fantastische feestproducten!